STERISOL® – Dezinfectant de nivel inalt RTU 1l

26,410lei

Preturile includ TVA.

SKU: KLI60 Categorie:

Descriere

Sterisol – este un dezinfectant folosit pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor de lucru, a obiectelor de inventar, instrumentarului si  a microaeroflorei din spatii private si zone de sanatate publica. Se poate utiliza pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor, ustensilelor de consum, medicale.

Tipul produsului: dezinfectant lichid gata de lucru; biocid grupa principala 1, tip produs: 2.

Categoria de utilizator: Se utilizeaza in domeniul medical, public, privat, institutional

Domeniu de aplicare: Sterisol este folosit pentru curatarea si dezinfectarea:

  • microaeroflorei – domeniul medical/industrial/institutional/ casnic/colectivitati.
  • instrumentarului – domeniul medical uman
  • suprafetelor – domeniul medical/industrial/institutional/casnic/ colectivitati.

 Aria de aplicare: curatarea si dezinfectia suprafetelor de lucru, a obiectelor de inventor, instrumentarului si  a microaeroflorei din spatii private si zone de sanatate publica. Se poate utiliza pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor, ustensilelor de consum si ustensilelor medicale. Este o solutie cu proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia. Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu. Necesita clatire daca se dezinfecteaza instrumentarul invaziv sau suprafetele ce iau contact direct cu pacientul. Produsul este insotit de fisa tehnica si fisa tehnica de securitate. Cititi instructiunile inainte de folosire!

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricatiei. Conditii de pastrare/depozitare: loc racoros, uscat, ferit de razele soarelui si inghet, la o temperatura cuprinsa intre 5 si 30°C.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „STERISOL® – Dezinfectant de nivel inalt RTU 1l”