KLINTENSIV® – Servetele umede dezinfectante pentru suprafete 80buc

17,960lei

Preturile includ TVA.

SKU: KLI70 Categorie:

Descriere

KLINTENSIV ŞERVEŢELE UMEDE reprezintă o soluţie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică. Este o soluţie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafeţelor, ambulante, unitati primire urgente – UPU, scaune de tratament, suprafeţele uniturilor dentare, piese de mână (turbină, contraunghi, piesă dreaptă), braţe de susţinere a lămpilor, instrumente stomatologice de oţel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafeţe de lucru și obiecte de inventar din spații private și zone de sănătate publică. Soluţia are proprietăţi detergente şi dezinfectante, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă, creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Substanţele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.

Mod de utilizare: Ştergeţi cu şerveţelul umed suprafaţa care trebuie dezinfectată în aşa fel încât suprafaţa să rămână umedă. Se lasă să acţioneze timp de 5 minute. Se folosesc atâtea şerveţele cât este nevoie. Folosiţi mănuşi. Nu se clăteşte.

Precauţiuni de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional şi se va folosi de către personal calificat, cu cunoaşterea normelor de siguranţă în domeniu. Se va utiliza cu mănuşi de protecţie. Se recomandă a fi utilizat în încăperi bine aerisite şi ventilate. Produsul va fi păstrat închis în ambalajul original, la răcoare şi la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV ŞERVEŢELE UMEDE cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alţi detergenţi, în special cu cei care conţin surfactanţi anionici sau aldehide. Eventualele diferenţe minore de miros sunt datorate parfumurilor naturale şi nu afectează calitatea produsului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „KLINTENSIV® – Servetele umede dezinfectante pentru suprafete 80buc”