Klintensiv® Alchosept 500ml

22,490lei

Preturile includ TVA.

SKU: KLI30 Categorie:

Descriere

KLINTENSIV ALCHOSEPT® este o solutie hidroalcoolica pentru dezinfectarea şi menţinerea igienei tegumentare. Se utilizeaza pentru dezinfectia igienica si/sau chirurgicala a mainilor prin frecare.

 Conținut de substanță activă : 85% etanol. Alte ingrediente:, agent hidratant şi emolient, parfum, colorant şi apă.

 Tipul de produs biocid conform H.G. 956/2005:

  • Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide
  • Tip de produs: 1 – Este un produs biocid destinat igienei umane. Solutie hidroalcoolica pentru dezinfecţia igienică şi chirurgicala.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populație.

 Recomandări referitoare la utilizare:

Produsul circulă însoțit de fișa tehnică (prospect). Citiți instrucțiunile înainte de folosire ! Respectați standardele (timpi de acțiune, specificații tehnice, etc) și ordinea operațiilor de curatare, dezinfecție!

KLINTENSIV ALCHOSEPT®  se utilizeazã în dezinfecția igienica si chirurgicala a manilor in domeniul medical:

  • Pentru dezinfectia igienica a mainilor: se aplica 3 ml (o apasare de pompita) si se freaca mainile timp de 30 secunde.
  • Pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor: se aplica 6 ml (doua apasari de pompita),se freaca mainile timp de 120 secunde, apoi se mai adauga 3 ml (inca o apasare de pompita) si se mai freaca mainile timp de 60 secunde.

Recomandăm ca înainte de utilizare să se scoată bijuteriile sau accesoriile de pe mâini. Înainte de aplicare, pielea mâinilor trebuie să fie uscată. Se aplică cantitatea necesara de KLINTENSIV ALCHOSEPT, in functie de scopul utilizarii. Se freacă mâinile frontal, palmă pe palmă, apoi se alternează palma cu dosul mâinilor. Se freacă cu atenţie vârful degetelor, cele care au contactul cel mai mare cu pacienţii şi se freacă cu atenţie şi încheieturile degetelor, în cutele epidermei.

KLINTENSIV ALCHOSEPT are acţiune rapidă, fiind un produs ideal pentru utilizări frecvente în cabinetele medicale, între pacienţi. Substanţele protectoare şi hidratante pentru epidermă asigură echilibrul lipidic prevenind apariţia zonelor uscate şi senzaţia de piele crăpată după utilizări multiple, într-un interval de timp relativ mic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Klintensiv® Alchosept 500ml”